cond='data:blog.url == "http://kreisidreisid.com/"'>

pühapäev, 9. november 2014

Koht mida külastada- Horvaatia

Hei!

Koht, kuhu tulevikus kindlasti minna on Horvaatia. Riik on eriti tuntud oma imeilusa looduse poolest. 
Kindlasti tasub külastada pealinna Dubrovinkut. Linnal on põnev ajalugu ning palju vaatamisväärsusi. Vanalinn kuulub UNESCO maailmapärandisse ning linna ümber on linnamüür, mis on Euroopas päris haruldane. Olen ka ise käinud seal ning need vaated olid unustamatud.




Horvaatias on tegelikult palju linnu, mida külastada. Kindlasti oleks huvitav käia läbi kõik ranniku sadamalinnad. Minul oli võimalus käia Orebić linnas. Puhkuseks on see linn igatahes parim. Kõik vajalikud kohad on jalutuskaugusel ning mis põhiline, rannad on seal väga puhtad ja kaunid. Ka inimesed on sõbralikud ning lahked. Söögikohad on soodsad ning sealsed toidud on keelt allaviivad. Tasub proovida kohalikke maitseelamusi!

Ning miks mitte võtta väike ekskursioon praamil, mis viib otse üle väina Orebić-st Korćula saarele. Saarelt avanevad imelised vaated ning Korćula linnas on palju tegevusi. Kindlasti käia ka sealses rannas, sest sealne vesi oli üks soojemaid, kus olen käinud. 

Kui aga olete aktiivsem ja ei viitsi eriti rannas päevitada, tasub külastada Horvaatia mitmeid koskesid, käia purjetamas ning matkata veiniistandustes. 
Head reisi! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar